2013. november 26., kedd

Aki keres...



"Aki keres, az talál"- tartja  a mondás.Vagyis, akkor nem csak hagynunk kell, hogy legyen, ahogyan a Mandala sugallja, hanem tennünk is kell érte! Harcolni. Az élet állandó harcok, küzdelmek, várakozások és változások folyamata.
Nos..a változást nem kerülhetjük el. Jön és nem bújhatunk el előle. Be kell vállalni.Hiszem, hogy minden esemény, bennünket ért impulzus , okkal történik, és a fejlődésünket szolgálja.
Nos..eljött az idő, hogy kiadót váltsak. Miért? Nem kellenek a miért-ek.
El kezdtem a kiadókat vadászni. Találtam néhányat, persze mind pénzes. Az ingyenes kiadókkal az a baj, kiadják a könyvet, de nem reklámozzák. Esély a sikerre szinte egyenlő a nullával, mivel csak online forgalmazzák, nem könyvesboltokban.
A lényeg: lebeszéltünk mindent, várják a regényeimet, és személyesen is folytathatjuk a  megbeszéléseket. Most már csak be kell fejeznem a két megkezdett könyvemet.

És ami megnyugtató: nem nekem kell leformáznom, borítót tervezni, helyesírást javítani- ők megcsinálnak mindent. Azt hiszem, kellett ez a lépés már!

2 megjegyzés:

  1. Hogy az lesz-e, nem tudom..de talán lesz esélyem könyvesboltban is megjelentetni a könyveimet. Hiába de "Pénz beszél, kutya ugat"....

    VálaszTörlés