2013. november 19., kedd

A terv






A reggel verőfényesen köszöntött Maryre. A nap sugarai élesen világítottak be a hálószoba redőnyének résein. Mary hunyorgott a szemét bizsergető fény hatására. Még nem akart felkelni. De annyi dolga volt. Hirtelen a csendre lett figyelmes. Georgh nem volt mellette. Biztos ment a csikókat nézni. Erre a gondolatra elmosolyodott. Akkor nézzük. Először kiadom az utasításokat az étteremben. Utána nyakamba veszem a várost, és keresek egy tervrajz készítőt. Utána meg megtervezem gondolatban a szobákat, a zuhanykabinokat, a berendezéseket..stb. Felöltözött. Az étterembe ment.
-Jó reggelt!- köszöntötte mosolyogva a jelenlévőket. Klaudia, a pincérlány volt ma beosztva.
-Önnek is Mary!
Még nem nagyon voltak vendégek. Néhányan ültek az asztaloknál a kávéjukat vagy a teájukat iszogatva. Mary egy pillanatra Jimenest vélte felfedezni az egyik férfiben. Szíve nagyot dobbant. A férfi ránézett. Nem ő volt. Mary elhessegette a gondolatot, majd kiment a konyhába megnézte, hogy minden rendben van-e?
-Asszonyom!- szólította meg Kevin a szakács.
-Igen?
-Elfogyott néhány zöldségfélénk!
-Semmi baj! Gordon menjen ki a piacra, és vásároljon, ami kell! Írd össze neki!- majd futólag megérintette a fiú vállát. Visszament a házba. Zuhanyozni igyekezett. Ekkor lépett be a férje.
-Szia!
-Ááá..tudtam én mikor kell jönni!- vigyorodott el a férfi a törölközőbe csavart nő láttán. Mary rámosolygott.
-Korán keltél!
-Megnéztem a csikókat és Lunát. Jól vannak!
-Akkor rendben!
-Mary, Te már nem szereted annyira a lovakat?
-De, de! Csak lefoglalnak a gondjaim.
-Az étterem. Te jobban szereted, mint az állatokat!
-Nem! Ez nem így van! Tudod, hogy a lovak a kedvenceim!
-Akkor miután szeretkeztünk, gyere ki velem az istállóba, és csodáljuk együtt őket.
-Georgh..a városba igyekeznék, tervezőt keresek.
-Ja, a panzió! El is felejtettem, hogy bővíteni akarsz! Közben közelebb lépett feleségéhez, hosszan a nő szemébe nézett. Mary nagyot sóhajtott. Georgh ráhajolt kissé szétnyílt ajkára. Gyengéden vette birtokba azt. Majd egyetlen mozdulattal lerántotta  a törölközőt nejéről. Mary ott állt előtte teljesen meztelenül. Ujjaival finoman végig simította a nő bársonyos bőrét. Mary lúdbőrös lett. Mellbimbója meredezni kezdett. Feszült..annyira, hogy majd szétdurrant. Georgh tekintete nem engedte el az övét. Gyorsan levetette magáról a ruhát, és a kissé remegő nőt szorosan a karjaiba zárta. Forró testével betakarta. Felnyalábolta gyengéden a remegő nőt és  a hatalmas franciaágyra fektette. Lassan és gyengéden szeretkeztek. Miután végeztek, Geogh felöltözött, futó csókot adott kedvese homlokára, majd az istállóba sietett.
Mary dudorászva zuhanyozott. Felöltözött, szolídan kisminkelte magát, majd a városba vezetett. Den apja, Martin, ajánlott neki egy jó tervezőt. Mary telefonon egyeztetett vele, 11 h- kor várja  a Blue Caffe bárban. Addig még volt egy órája. Pallas. Eszébe jutott a szálloda, amit Jimenesnek ajánlott. Egyetlen pillanatra átfutott az agyán, hogy meglátogatja. Amilyen gyorsan jött a gondolat, olyan gyorsan tova is szállt. Lehet, már nincs is a városban. De megígérte, hogy még benéz majd hozzám- dübörgött benne a belső hangja.
És? Mit mondasz neki?- folytatta a hang, itt vagyok, látni akartalak! Hiányoztál! Állandóan csak Rád gondolok! Megfogtál! Nem tudom miért, de nem tudlak kiverni a fejemből! Ha-ha! Mary rájött a hangnak igaza van. Nem keresheti fel!  De miért nem? Miért? Azért is megkeresem! Az útját a Pallas irányába vette.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése