2013. július 4., csütörtök

Hogy mondhatsz ilyet?





Hogy mondhatsz ilyet?:-((((((


Mielőtt ezt a kijelentést tennéd, tudnod kellene, hogy a lélekközösségben csak az azonos szinten lévő lelkek vannak egy- egy közösségben. Különböző fejlettségi szintek vannak...Nem tudhatod, hogy azonos szintű lélek vagy- e velem. Soha többet ne merj ilyen kijelentést tenni! Van egy gyermeked, aki mikor leszületett ide a földre, Téged választott apjaként. Azt akarta, hogy Te tanítsd, Te vezesd végig ameddig lehet az életútján. Másodszor: az életet önkezűleg nem dobhatod el, mert azt bizony ott büntetik, ahogyan az abortuszt és egy másik ember életének szándékos kiírtását is.
Szóval...ilyen kijelentést ne tegyél! Én nem jelentek neked semmit. Csak egy nő vagyok, aki ír, akinek vannak gondolatai, aki mély és összetett személyiség, és aki nem ígért Neked semmit. Vagyis, miattam ne menj sehova! és mások miatt sem. Az élet sokkal szebb dolog annál, hogy csak úgy eldobjuk hirtelen felindulásból. Vannak akadályok, nehézségek és útvesztők. Addig fogsz utadnak egy bizonyos szakaszáig visszatérni, amíg rá nem jössz, hogy hopp...itt kell váltanom. Attól a perctől léphetsz feljebb egy fokot azon a bizonyos képzeletbeli létrán. Megbántottál...Nem vártam. Főleg Tőled nem...fájt...nagyon...nem éri meg egy őszinte barátságot(valós, több hónapos) kapcsolatot elcserélni fantom, kamus emberek közhelyes sablondumáiért. Előtte mérlegelj, ahogy cselekednél! Vajon megéri-e neked?
Mondhatnánk ne csináljunk a bolhából elefántot. A Te szemszögedből..mert lehet nekem az a bolha jelenti az elefántot, és ilyen apróságokon bukik el a bizalom. Sajnálod....elhiszem..én is sajnálnám..nincs második esély nálam!
Egyszer adtam itt valakinek három esélyt, nem tudom, miért, de harmadszorra is elbukott, és most is elfog, ahogy előttem is elbukott már néhányszor. Nem tanult a hibáiból..talán az ő karmája éppen ez...szóval..nem haragszom..de innentől nem tudok bízni Bened..és én is sajnálom..rohadtul:-(((((

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése