2013. október 16., szerda

Az őszi szünet







Amilyen hirtelen elszállt a nyár, olyan gyorsan beköszöntött az ősz. Szinte észre sem vettük, még fel sem ocsúdtunk a nyaralás élményeiből, és már ránk zúdult az eső, és a korai hideg az őszi időszak kísérőjeként. Furcsa volt. A meleg , bezsongós nyári napok után, rögtön a hideg..és az eső. Próbáltam kapaszkodni a nyár szép emlékeibe, a nyaralási élményekbe, de ez csak egy darabig segített. El kellett fogadni, itt az Ősz. Hát..próbáltam..enyhén üres, vegetáló lélekkel, bágyadt mosolyokkal létezem.
Nem sokára itt lesz az őszi szünet, 10 nap. Szeretem, ha a gyermekeim velem vannak. És a lányom is egy darabig itthon lesz, újra teljes lesz a család.
Terveztünk néhány nap közös wellnesst- valamerre. De a sors közbeszólt..a kocsin meg kellett csinálni a kötelező olaj,-vezérműszíjcserét, meg még ami jött...ez már önmagában is elvitte a wellness árát...de a sor folytatódott. Férjem keresztülment kocsival a telefonján, a kezemben lefüstölt a hajszárító és két napja meghalt a számítógép is. Teljes alaplap csere, videokártya..és 80000ft körüli lesz. Úgy hogy ágyő wellness!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése