2013. április 2., kedd

Csend-elj....







Csend- elj Mary...hallotta a nő magában Marc hangját. Látta maga előtt elgondolkoztató, bánatos képét. Fájt a szíve a férfiért...fájt, hogy nem lehetett vele. Tudta, hogy ők Egy-ek, egy helyről származnak. Tükrök. Mary a férfi szemében mindig önmagát látta. Csak ő tudta megnyugtatni pörgős, forgószél természetét. És vezette. Igen..vezette a kijelölt úton, amelyen Mary lassan haladt. Mindig voltak elágazások. Olykor le akart térni, de valami mindig visszarántotta. Vagy Valaki. Ez a valaki benne élt, benne lakozott. Ha teljes csendben hozzá fordult, válaszolt a kérdéseire és megmutatta neki merre menjen. Ő volt az őrzője, Mary csak így hívta a szellemet, aki benne élt. Nem félt.  De túl érzékeny lélek volt..és ha ok nélkül bántották, fájt neki. Ahogyan Marc-nak is fájt. A férfi ugyanúgy érezte a nő fájdalmát, hangulati megnyilvánulásait, ahogyan a nő is az övét. Hiszen ők Egy- ek voltak. Mindketten megvívták saját kis csatájukat, még egymással is apró kis hülyeségeken, mire Mary megtanulta, nem számít. Semmi nem számít, csak a Szeretet. Ha szeretet lakozik benne, akkor képes bárkit legyőzni. A szeretet erejével felül emelkedni mindenkin, akiket irigység, harag, gyűlölet és rossz szándék vezérelt. De ehhez mindig Csend kellett és teljes nyugalom.
Rendben- adta meg magát Marc szavának, Csend-elni fogok. A teljes csend- ben tudni fogom, hogy mi kell nekem, mit akarok, kikre számíthatok igazán és hogyan tovább.
Most nyugodt időszak következett. Nem idegesítette semmi. És ahogy kezdett magába nézni, körvonalazódott egy férfi, akinek az arcát nem látta, de érezte, hogy valamilyen szempontból fontos neki. Ő hiányzott neki egyedül és talán a legjobban. Ahogy csendes, nyugodt szavaival őt kereste. A felismerésre elmosolyodott.Tudta, bárhol is élnek, bárhol lesznek, életük összefonódott örökre. És ekkor megszólalt a zene... Számára a legszebb dal volt ez amit hallott. Szíve összeszorult, a fájdalom csontjáig hatolt, szemét elöntötték a fájdalom- könnyek. Már nem csak sejtette, tudta: Ők ketten összetartoznak. Mary és Marc..az idők fennállása óta.....:DD


 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése