2013. április 7., vasárnap

Áprilisi mantra









Az április a legtöbb embernek lehangoltságot hozott. Pontosan nem tudjuk, miért. Talán a kinyúlt tél, a fénytelen napok, az egyre nehezebb gazdasági helyzet, az emberek irigysége mind- mind feszültséggel töltenek el bennünket, amely rossz kedvet generál.
Április hónap ugyancsak különleges energiákkal tanít és tisztít bennünket. Az előző hónap kibontakozásai és belső fejlődése most láthatóvá válik. Ami eddig a felszín alatt csírázott és alig láthatóan bújt csak elő, az most növekedésnek indul és megmutatkozik.
A március végén látott telihold ugyancsak elindított egy érzelmi folyamatot az emberi én-ben, a belső valóságban. Ez az erő a kapcsolati hálót hivatott tisztítani és „újraszőni”.

Mi is az a kapcsolati háló?

A kapcsolati háló egy olyan „mátrix-rendszer mely szellemi, lelki és fizikai energiarendszerek szintjén összekapcsolja a létezéseket egymással, így téve EGGYÉ minden tudatot a Teremtésben.
Hogyan is működik?

Minden síkon a tudat olyan formába szerveződik, ami az adott dimenziónak megfelelő rezgéssel bír. Így vagyunk mi a szellemi térben szellememberek, fénylő tudatosságú, megnyilvánulatlan, „test-nélküli” lények. Ezen a szinten, bár tudjuk isteni EGY minőségünket, mégis saját szellemi tudattal rendelkezünk. Az Egybe kapcsolódás olyan fényszálak rendszerén át történik, melyek a Teremtő fényközpontból indulva bekapcsolódnak minden lény szellemi tudatosságába. Ezen a kapcsolaton keresztül érzi a Teremtő és minden szellemiség az Univerzum és a Teremtés mozzanatait és fejlődését.

Ezen a fényszálon keresztül minden információ eljut mindenhová, és minden szellemi lény a saját tudatfrekvenciája alapján értelmezi azt.

Ha hasonlattal szeretnék élni, akkor egy kicsit a csillagpontos hálózat felépítése elvén érthető, ahol van egy központi egység, amiben minden kábel kapcsolódik, és itt az elosztó dobozban dől el, melyik kábelen milyen adás fut. Innen kap jelet minden egység a meghatározott paraméterek szerin, azaz amire előfizettél azt nézheted, a többit nem.

Ugyanez a rendszer a lelki és a fizikai ember szintjén is működik.

Az ember testi funkcióit az energiarendszer fényáramlása biztosítja. Azaz a csakrákban, auratérben és energiacsatornákon áramló életerő befolyással van fizikai közérzetünkre, életminőségünkre.

Ennek a rendszernek ugyanúgy vannak kapcsolati pontjai a hálóval. Az emberi energiarendszerben három fő kapcsolódási ponton tartja fent ezt a hálórendszert a Teremtés.

Az első a fizikai kapcsolatok, családi, szerelmi, baráti, ismerősi minőségek. Ennek szálai az alsó csakrák által tartanak a hálón bennünket.

A második az érzelmi kapcsolatrendszer, azaz, miként éljük meg ezeket az emberi kapcsolatokat érzelmi, lélekminőség alapon itt, emberi minőségünkben? Ezek a szálak a szívtérben kapcsolódnak.
A harmadik sík a tudati (eszmei) kapcsolódás, amikor ezeket a minőségeket már magasabb szempontok vezérlik, pl. hitből, vagy vallási meggyőződésből, karitatív tevékenységből adódó kapcsolatok. Ezek a felső csakrák energiáival tartanak a mátrixban.

Ez a rendszer összefüggő és egymást erősítő, hiszen egy kapcsolatot több minőségen át is megélhetek, ha a házastársam a családom, szerelmem és hit-társam is egyben.

Ezek a fényszálak összekötnek bennünket egy egységes tudati rendszer által, ami ugyancsak kapcsolatban van a kollektív tudat és a krisztusi fényháló tereivel is.

Így vagyunk hát mindannyian hatással egymásra, és így tisztíthatjuk saját magunk fejlődése által az egész rendszert. Ha én önmagamat tisztítom, azzal hatok a kapcsolati háló rendszerén át mindenkire, hiszen tőlem tisztább energia áramlik a fényszálon keresztül mind a saját kapcsolataimhoz (rajtuk keresztül pedig az ő kapcsolataikhoz), a kollektív tudat terébe és a krisztus-háló frekvenciatartományába.

Ebben a hónapban a márciusban megkezdett hálótisztítás folyatódik.
Erre azért van most nagy szükség, hogy a képességek fejlődése továbbra is biztosított legyen, valamint a negyedik Fény DNS szál aktiválása is megtörténhessen.


Ebben a hónapban a kibújt képesség csírák szárba szökkennek és növekedésnek indulnak. Ezzel olyan múltbéli tudások is használhatóvá válhatnak, melyek eddig rejtve voltak bennünk.
Ha úgy érzed tanulnál valamit, akár olyan dolgot, amiről eddig hallani sem akartál, akkor rajta. A hívás egy vágy, szívbéli indíttatás képében jelentkezik. Arra figyelmeztet, hogy készen állsz valamire, ami meg szeretne mutatkozni benned és általad.

Ugyanakkor ezzel megnyitod magadban azokat a csatornákat, melyek személyes Akasha teredhez kapcsolnak téged, így nyerve információt 
Április 8. – A bennünk élő mester, bölcs önmagunk tanításai jutnak el hozzánk. Olyan gondolataink és érzéseink támadhatnak, melyeket nem tudunk az aktuális helyzetben hová tenni. Figyelj ezekre az üzenetekre és szánj időt arra, hogy elgondolkozz rajtuk, vagy rámeditálj a lényegükre.
Fontos napok...
Április 10. – Újhold energiái most egy lehetőséget hoznak. A megbocsátás erejével élve tiszta lapot nyithatunk magunkban. Egyfajta újrakezdéssel élhetünk, ha tudatosítjuk magunkban: nyitottak vagyunk minden lehetőségre és elfogadjuk az ezzel járó változásokat. Ma fontos, hogy a szavaiddal is kimond ezeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése