2012. október 30., kedd

Vannak még lovagok?



Ahogy a kép is illusztrálja, vannak:DDD. Vagy inkább a  férfi itt a ló?
Félre teszem a hülyeséget. Lovagok. Igazi lovag, akiről kislánykorunkban álmodozunk, nem tudom, hogy van-e. Én a lovagot, nem fehér, hanem fekete fénylő paripán képzeltem el. Nem sisakban. Tetoválással a karján, kigyúrt izmok, sötét mély szemek, és talán öltöny a ruházata. Férfias parfümtől, arcszesztől illatozik, szinte szőrtelen, és mély a hangja.
A lovagom, a férjem/ majdnem ilyen volt/. A kockahasat majdnem kifelejtettem.:DD
Annyiban különbözik a lovagom az elképzelttől, hogy nem tud lovagolni, nem harcos típus, de szeret engem.
A belső tulajdonságok már mások. Humor, gyengédség, törődés, férfiasság, bölcseség, udvarlás, hódítás. De mindig csak engem hódítson! Amiket leírtam ezek a tökéletes férfi jellemzői. Ő pedig nem létezik, ahogyan tökéletes nő sem. Mindenkiben vannak hibák, olyan tulajdonságok, amelyek nem éppen vonzóak számunkra. Vagy már eleve léteztek, vagy később alakultak ki bennünk.
Pl. játékszenvedély, nők utáni vadászat, humor-hiány, törődés-hiány..stb.
Miután megkaptam a lovagomat, rájöttem, az álombeli lovag, Mr.Tökély nem létezik.
Akkor nézzük, amit kaptunk. Fogadjuk el így, vagy próbáljunk változtatni, hogy nekünk megfelelő legyen? Elárulom nem lehet megváltoztatni, és nem is szabad.
Ha meg akarjuk változtatni, önmagunk képére akarjuk formálni,és ezáltal megszűnik az egyénisége.
Lovagok.
A mai nap során hivatalos ügyeket intéztem, intéztünk. Nem szoktam figyelni a körülöttem megforduló férfiakat, de valamiért ma megtettem.
Fiatal, mosolygós közjegyző. Ahogy magyarázza nekünk a dolgokat, a szemembe néz. Mosolygok, bólogatok, biztatom. De mire? Ez a munkája. Talán arra, hogy könnyedén adja elő az álláspontot, ne szárazon. Számít hogy adja elő? Nem tudom. Nekem igen. A hivatali ügyek elterelődnek más irányba, rabolom az idejét. Nagyon készséges, udvarias, kedves. Élvezem. Kikísér bennünket. Majd mindjárt kapok a férjemtől- gondolom magamban. De nem, szerencsére csendben van. Nézem a kifelé áramló embereket, férfiakat. Szinte minden 3.-nál virág van. Virág? Lepődök meg. Milyen nap van ma? Minden korosztálynál, 25-30-ig. Van aki csokrot visz, van aki 3szál piros rózsát, van aki cserepes Orchideát. Elmosolyodok. Mutatom a férjemnek.
-Nézd csak, nézd! Mennyi gáláns férfi van.
-De tudod miért?-néz rám a férjem komolyan.
-Nem. Miért?
-Mert biztos estére kapni akarnak valamit.
-Nem normális- dorgálom meg.
Én is viszek Neked.
-Tudom.
-De ez meglepő, hogy vannak még lovagok. És nem is kevés! Az ok nem számít, hogy miért, a lényeg, hogy adni tudnak, mert szeretnek:-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése