2012. október 5., péntek

Cooper szigetén











-Jó reggelt kapitány! Jól aludt? Érdekes, a lány nem tegezte. Valahogy felnézett Maryre, tisztelte. És sajnálta a szerelme elvesztése miatt. Nő volt ő is, érzékeny nő, és átérezte Mary fájdalmát.
-Igen Marla, köszönöm.. Remekül aludtam. Lenne egy kis gondom.
-Miben segíthetek?
-Szeretnék fürödni.
Marla elmosolyodott.
-Jöjjön velem, megmutatom a vízesést. Ez időtájt nincsenek ott még férfiak.
-Helyes. Mary nem volt szégyenlős, de nem akart meztelenkedni szinte ismeretlen férfiak előtt.
-Pillanat, hozok törölközőket.
Mary bólintott. Jó mélyeket szívott a reggeli friss levegőből. Teljesen felfrissült. Most már csak egy jó fürdés, és rendben leszek- gondolta. Marla megjött a törölközőkkel. Elkísérte Maryt a vízeséshez, majd magára hagyta. Mary belemerült a zuhogó víz alá. Először hideg volt, de utána teste megszokta a víz hőmérsékletét. Úszkált egy kicsit, alá-s fölémerült a tiszta hideg vízben. Christopher a bokrok mögül élvezettel  nézte a nőt. Nem is a nőt látta benne, hanem az embert. Szép látvány volt. Ahogy fejét megrázta, és a vizes fürtök ide-odaröpködnek a fényben- a nap már félig felkelt. Ahogy melle kiemelkedett a vízből, és a vízcseppek lassan gördültek le róla elhagyva az ágaskodó bimbóját.
Nem nézek oda, kilesem a barátomat- gondolta Christopher. De a látvány túl vonzó volt, nem bírt ellenállni.
Mary tovább fürdött, majd kilépett a vízből. felvette a fára helyezett törölközőket, testét körülcsavarta, majd vizes haját is erősen dörzsölgette.
Christopher nyelt egyet. Kár, hogy van a szigeten törölköző- és befejezte a leskelődést. Visszament a bungalowjába. Nem vette észre a leskelődő Christophert. Most már teljesen jól érezte magát. Friss volt, kipihent és üde. Kopogtak az ajtaján.
-Igen- szólt ki Mary.
Christopher dugta be fejét az ajtón.
-Jó reggelt! Gondoltam, fent vagy már.
-Fent. Már túl vagyok a fürdőzésen.
Christopher elmosolyodott.  Láttalak. Olyan szép látvány voltál. És én megkívántalak- de ezeket a gondolatokat nem mondta ki hangosan.
-Foglalj helyet!- és Mary levette a fotelből a ruháit. Ekkor döbbent rá, hogy még mindig csak egy szál törölközőben van. Mindegy, úgysem lát sokat- és Mary nem zavartatta magát. Christopher leült.
-Gondoltam, összeállítanánk az árut, amit vinni akarsz.
-Jól érzed magad itt?
-Igen. Tökéletesen. Béke, nyugalom, és szerető emberek vannak. Bocs a törölközőért, de nem rég jöttem a fürdőzésből, Marla elkísért, és még nem volt időm felöltözni. Engem nem zavarsz. Így is gyönyörű vagy –felelte a férfi, miközben Mary alakját mustrálgatta.
Mary értette a viccet. A férfi célzásai leperegtek róla. Christophert sem férfiként látta, hanem egy jó ismerősként. Hiszen számára csak egyetlen férfi létezett, Marc. Neki nem kellett más. Senkit nem fog többet úgy szeretni. Ekkor villant az agyába Anthony képe. A férfi tiszta Marc utánzat.
Mintha Marc egy új testben kelt volna életre. Képzelődök- hűtötte le magát. Csak a képzeletem játszik velem. Marc nem létezik többet.
-Valami baj van?- hajolt hozzá közelebb Christopher.
-Nem , semmi. csak elgondolkoztam.
-Marc?
A férfi belém lát. Vagy túl jó megfigyelő, vagy ennyire látszik rajtam.
-Igen, Marc. Ő jutott az eszembe.
-Jajj, Te- vonta lágyan Christopher a karjaiba  a nőt. Majd puha csókot lehelt az ajkára.
-Felejtsd el, engedd el, ő meghalt. Keress mást Mary! Annyi férfi  létezik még rajta kívül. Nem hinném, hogy pótolhatatlan lenne!!
Mary meglepődött a férfi csókján, nem is viszonozta. De jólesett neki a férfi törődése, érintése.
-Nem tudom elengedni. Annyira bennem él….és kibuggyantak forró könnyei, amelyek végig folytak szomorú arcán.
Christopher letörölte azokat, de nem engedte el a nőt. Közben Mary törölközője lecsúszott, és ott állt meztelenül a férfi karjaiban. Christopher nagyot nyelt. Másodszorra látta a nőt meztelenül ezen a reggelen. Sőt! Most még érezheti is bársonyos bőrét. Nem bírt uralkodni magán. Ingerei beindultak, nemiszerve ágaskodni kezdett. Mary szelíden kibontakozott az ölelésből, és a törölközője után nyúlt. Chris elkapta a kezét.
-Ne Mary, hagyd!
-Chris, nem lehet. Ez csak vágy. Egy férfi és egy női test vágya fizikális igényeik kielégítésére. Én ettől többet akarok! Lelket, érzelmeket, szeretetet.
-Én most szeretni foglak! Szeretkezni akarok veled! És Te is kívánsz Mary, ne tagadd!
-Chris, neked ott van Marla. És én nem szeretlek. Jó pasi vagy, helyes, értelmes, sportos. De nem vagyok szerelmes beléd!
Ne haragudj.
Chris nyelt egyet. Megpróbálta elnyomni a vágyait. Felemelte a lány állát, és belenézett Mary sötét szemeibe. Fájdalmat, szomorúságot, és magányt látott benne. Puhán ráhajolt a lány ajkára, és még egyszer megcsókolta. Mary ismét nem viszonozta a csókot.
-Értelek kapitány, sajnálom. De ugye nincs harag?
-Nincs. Ugyanolyan barátom vagy, mint eddig voltál. Szeretnék felöltözni.
-Rendben. Ha kész vagy, reggelizz meg, és utána várlak. Megbeszéljük a részleteket.
-Oké.
Christopher kilépett az ajtón. Megcsóválta a fejét. A fenébe! Majdnem enyém lett. Majdnem magam alatt érezhettem gyönyörű testét. Nehéz eset ez a lány!  Mary végig törölte már megszáradt testét, és felöltözött. Még mindig így hatok a férfiakra! Nem akart hatni rájuk. De teste másképp gondolta. Alig bírta magában elnyomni a vágyat. Marc….nem akarlak megcsalni, és újra kibuggyantak a könnyei.
Rendbe szedte magát, és  megkereste Thomast.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése