2012. október 30., kedd

Nők gyűrűjében



Mielőtt bárki félreérteni, közlöm nem vagyok leszbi és férfi sem. Azt hiszem ez itt nem a magyarázkodások helye, mert úgy vélem azzal csak annak tartozom, akihez, akikhez valamilyen kapcsolat fűz. Ismeretlen emberekhez meg nem fűz semmilyen.
A nők. Lettek itt barátnőim. Jelöltek, és jelöletlenek. Kedvelem őket. Jól érzem magam velük. Ha tudok segítek, főleg tanácsokban, vagy vélemény-nyilvánításban.
A nőkkel..hm, hogy is fogalmazzak egy húron vagyunk. Kicsi pletyka, kicsi viháncolás, ki nem mondott pajkosságok. Neveket nem írok, mert az már személyeskedés lenne. De örülök, hogy vannak. Jelen vannak itt a virtuális életemben, ahol még talán csak keresem  az utam.
Mégis említést kell tennem néhányukról. Az első barátnőm: Ildykó. Ő csendes létezésével nem sok vizet zavar. Csak néha jön, egy-egy mosoly kíséretében.
Bordershine: őt nagyon kedvelem. Szókimondó, mint én. Sokat viháncolunk. A szavaival  szabályosan röhögést vált ki belőlem. És Chatty.  Rá inkább visszafogott blog-kommentjei által kezdtem figyelni. A blogjai többnyire idézetek, bocsánat azokat nem olvasom, de a kommentjei egy értelmes, higgadt , barátságos emberi lélekről árulkodnak.
Azt hiszem adunk egymásnak. Jó kedvet, erőt, építő jellegű kommunikációt. Köszönöm, hogy itt vagytok:-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése