2012. november 21., szerda

Vajon minden férfi egyet akar?




Igen. A férfi a Nőt, a nő pedig a férfit:-))(Persze olykor vannak kivételek:DD)

Ez a kérdés tegnap fogalmazódott meg bennem, amikor két barátom(?) is beírta, minden férfi egyet akar: a lyukat avagy levenni a bugyidat. Azért nem marad meg melletted egy férfi sem, mert nem adod...
Végül is mindkettő ugyanaz,a szex. A szeretkezést megkérdőjelezném, mert azért ahhoz azért lelki harmónia is kell(legalábbis nekem).
Elgondolkoztam. Férfi szemmel bizonyára így van. Nekünk nőknek nehéz férfi aggyal gondolkozni. Nagyon bele kell  képzelni magunkat a férfiak helyébe, hogy az ő szemükkel lássunk.
Valószínűleg minden férfi előbb- utóbb azt akarja, vagyis az eszközeik, ahhoz a bizonyos fehérneműhöz vezető út különböző. Van aki nyíltan kimondja: laza szexet akarok. Van aki kicsit tapintatosabb. Megnézi a fotókat(ha vannak fent), és óvatosan közelít."Szép a szemed, szép a tetkód, na és a szád- csókolni való. Ezek is csak üres lényegre törő bókok.
És a legveszélyesebbek(számomra) a szép szavak mögé bújó, lelkizős egyének.
Mert még mindig naiv vagyok(talán ilyen is maradok), és elhiszem, hogy végre valaki, akit a lelkem érdekel. Aki nem a Nőt keresi, látja bennem, hanem a gondolkodó, értelmes embert.
Igen. Van ilyen. Egy-két levélváltásig. Utána jön: küldenél képet? Mekkora a cici méreted?:-((
Ennyit a férfiakról...
És vajon mit akarunk mi nők?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése