2012. november 21., szerda

Az Őszinteségről...




Őszintén megragadom az alkalmat , hogy kifejtsem egy mai apró örömömet.
A magazint ugye majdnem két hétig nem szerkesztettem. Megoldódott a probléma, és tegnap újra írtam cikket bele. Ennyi látogatónk még soha nem volt! 70 ember. és mindez reklám nélkül..nem beírva az üzifalakra: légyszi íratkozz fel a magazinomra, szavazz rám, dobj egy ajándékot...stb. Ez nem az én stílusom. Ennek köszönhetően a helyezésünk is halad előre. Köszönöm mindenkinek aki olvas, feliratkozott vagy némán látogat. Ott lehet:-))
A blogjaimról...kitartóan olvassátok- köszönöm. Soha nem voltam 10. Mára elértem. Azt hiszem ez egy visszajelzés, amely nekem mindent elárul.

Őszinteség.
Minden jól működő kapcsolat alapja az őszinteség és a bizalom(és nem a jó szex- nálam:DD) Ahhoz, hogy bízni tudjak valakiben, öszintének kell lennie. Most nem az adatokra gondolok, hogy ki hány éves, hol lakik, hogy néz ki, mit dolgozik, mert az itt nem fontos. Az számít csak hogyan viszonyul hozzám. Ha én őszinte vagyok (meg) bízom benne, akkor elvárom, hogy ő is az legyen!
Sajnos, ez nem így van. El kezdek bízni valakiben, megnyílok neki, egyre többet mutatok a lelki világomból. És mit kapok? Falakat találok. A tényekre hazug kimagyarázásokat. Ezt az egyet utálom, mikor sokadszorra is hülyének néznek.
Talán ezért nincs(nem volt) nálam második esély. Aki egyszer bemutatkozott, levizsgázott- viszlát!
Életünk során folyamatosan változunk, formálódunk. Vagy önmagunk vagy a környezetünk elvárásai miatt. Én is változtam. Valahogy belépett az életembe ez a második esély, a megbocsájtás(elnézés).
Megbocsájtani tudni kell- tartja a mondás. De miért? Mikor újra ,és újra beleesik a másik fél a hibájába, a hazugságba? Előző esetben is itt ugyan emiatt volt a törés a kapcsolatban. Nem igaz, hogy nem ismeri fel, hopsz most ne kellene hazudnom, mert megint az lesz, mint a múltkor.
De miért velem szemben? Én tanuljak általuk? Mit, a megbocsájtást? Hiszen én már megtettem! Szerintem neki kell tanulnia! Fel kell ismernie és korrigálni a hibákat az újabb esélyeknél.
Aki újra és újra így cselekszik, hogyan bízzak benne?

Kedves Őrzőm!
Nem értelek. Eddig itt bennem nem hagytad, hogy újabb esélyeket adjak azoknak, akik egyszer elárultak. Most miért teszed? Mire akarsz ezáltal tanítani? Talán egyszer rájövök..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése