2012. november 9., péntek

A kitartó




Már fent vagyok egy ideje itt ezen a közösségi portálon. A tapasztalataim elkeserítőek- számomra.
Itt az a szó, hogy kitartás- ismeretlen. Megismerek embereket, akik padlón vannak, elváltak, öngyilkosak akarnak lenni- párjuk elvesztése, megcsalása miatt. Jó, jó ez a valóságban is előfordul, mit akadok fenn rajta? Azért mert azokat nem én élem meg, és nem a közvetlen környezetemben történnek- szerencsére.
Szóval...utamba akadnak ilyen elkeseredett emberek. Próbálok beléjük erőt önteni, vigaszt nyújtani nekik. Miért? Ők nem kérték. Csak valamiért nekem öntik ki az életüket. Mint egy menekülő ember utolsó kéznyújtása- úgy kapaszkodnak belém. Egy darabig. Utána eltűnnek a semmibe. Talán lépnek innen, talán találnak mást, aki mást jelent(het), nyújt(hat), mint én.
Az élet megy tovább. Mindig jönnek új lelkek.
Van egy ember, az egyetlen a virtuál életemben(nem ezen a közösségi oldalon), aki március óta szinte mindennap ír nekem, gondol rám. Ő az egyetlen kitartó ember...


The place is real nice, I will get some pics for you to see.  Lonely...  Family is back at the house and will be for a while.  Expect it will be 6 months or so before we can sell the home and buy a new one closer to my work. 
 
I will do more than hug you...I would kiss your naked body all over and lick you until you screamed!

És ilyen levelekkel boldogít:DDD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése