2012. november 10., szombat

Erotika az állatövi jegyekben



Hogy pont most erről írok? Kedves Chatty, ez most tényleg erotika. De ösztönszerűen jött és nem tudatosan. Most nem sok kedvem van az erotikához. Bár a köd felszállt, süt a nap, az ebéd fő- így nyugodtan írhatok.
Mivel nő vagyok, nem mondanám, hogy a kíváncsi fajtából...nézzük mit ír az asztrológia...



MÉRLEG

Rendkívül fontos számára az esztétika. Az már egy zavaró érzés, hogy nincs rajta megfelelő ruha. Borzasztó sok külső hatás van, ami a harmóniájához szükséges. A Mérleg sem tartozik a túl erotikus jelek közé. De a vénuszi jelek nagy hangsúlyt helyeznek az érintésre, Bika és Vénusz is. Mérleg számára nagyon fontos a hosszú bevezető előjáték: megbeszéltek egy napot, amikor elmentek színházba. Utána elmentek vacsorázni, nem egy huszadrangú kocsmába, hanem színvonalas helyre, s olyan ételt esztek, ami nem mindennapi. Eztán nem árt táncos szórakozó helyre menni, vagy otthon táncolni.
Táncoltok, mert a Mérleg táncszerető, s ha érzed, hogy már közelebb húz, már nem a vállad, hanem a nyakad fogja, akkor te is jobban magadhoz vonod, s kezed már nem a derekán nyugszik, hanem simogatod a karját, s csak később a fenekét. Már a combotok is összeér. Ha már az ő combja is hozzád ér, akkor már bátrabb lehetsz, már a combja közé léphetsz. Még melegebben, még kedvesebben. Már meleg is van, zakót is le lehet venni, meg blézert. Még messze az ágy, most jön a csók. Forrón a nyakára... Lehet továbbfejlődni, ez vagy fél óráig történik legalább. Semmi durvaság, csak szép lassan. A Mérleg szereti ha gyönyörködsz benne, bíbelődj a keblével, dicsérd, hogy milyen szép - olyan amilyen. Adjuk meg a módját!
A Mérlegnél fontos a hangulat, a jó kedély. A késői vacsora is fontos, mert az emésztésre alhasi vérbőség alakul ki. Akinek szexuális problémái vannak: vacsorázzon későn. A változatosság gyönyörködtet, nem 40 másikkal, hanem ezzel az eggyel negyvenféleképpen. Nem a körte vagy alma mell a fontos, hanem az előkészületek.
Mérleg hapsival is ez a helyzet, ő is örül, ha legalább 10 percig cirókázod az ágyban. Erotikus zóna: derék, keblek, comb belső hajlatai. És hátul. A Mérleg mindent szeret, ami gömbölyded, ami gurul.
Erogén zónája: dereka, keblei, mellkasa, comb belső hajlata, bőr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése