2012. november 19., hétfő

A HD varázsa



Már annyiszor és annyian írtak erről a közösségi oldalról, hogy nem biztos, hogy újat fogok most mondani. Bár..visszaemlékezve a varázsáról még senki nem írt.
Adott ez a közösségi oldal, a HD. Sokan szidják, kritizálják, utálják, megutálják, van aki szereti(én is), és mégis mindenki mindig visszajön ide.
Ennek az oldalnak vonzása van. Varázsa. Régebben én is elgondolkoztam, hogy miért vagyok itt, mi húz ide vissza? Ma már nem teszem, mert a saját miért-emre megkaptam a választ.
Nos..ez a közösségi oldal arculatát nézve egy játékos, flörtölős közösségi webportál. Benne van a nevében is: játék, szórakozás. Persze mindenki arra használja amire akarja. Sokan alkalmi szexpartnert, egy-két ember társat és van aki csak beszélgető partnereket keres. Vagy csak azért van itt, hogy valahogy elüsse az idejét. Mindenki magánügye, hogy miért van itt. Először én sem tudtam megmagyarázni. Azóta rájöttem, hogy kommunikációért, értelmes gondolatok cseréjéért vagyok itt. Írok. Blogolok. Mert szeretek írni.
De nézzük a vonzást...engem is visszavonzott már 1-2-szer. Nem vagyok egy megfutamodós típus, de olykor én is besokallok, és törlöm magam. Persze hiányzik, és visszajövök. Soha nem keresek meg senkit, de ha megtalálnak régi ismerőseim, megmondom ki vagyok. Miért jövök vissza? Mert valami vagy valaki ide visszavonz. Tudatomon és akaratomon kívül. Emberekkel, régi lelki társakkal újra-meg újra megtaláljuk egymást. És az a szép az egészben, hogy adunk és kapunk. Tanulunk és tanítunk, anélkül, hogy az életben ismernénk egymást....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése