2013. február 14., csütörtök

A belső energia







Képzeld fel" az energiát. Értsd pontosan úgy, ahogy mondom: elképzeled, hogy az energia felfelé halad az általatok „csakráknak" nevezett belső útvonal mentén. Ha valaki rendszeresen felemeli magában az életenergiát, úgy vágyik erre az élményre, ahogy a szexre.

Nagyszerű élmény az energia felemelése ! Hamarosan a legkívánatosabb élményeddé válik. Ám az alapvető szenvedélyek miatt sosem veszted el teljesen az energia alacsonyabb szintre süllyesztésének óhaját -ne is mondj le róla ! Mert az alacsonyabb szint nélkül nem élheted meg a magasabbat, ahogy arra már többször is rámutattam. Ha már magasabbra jutottál, vissza kell térned az alacsonyabbra, hogy újból átélhesd a felemelkedés élvezetét.
Ez az élet szent ritmusa. És nemcsak azzal hozod létre, hogy a testedben áramoltatod az energiát. Hanem, hogy Isten Testében is áramoltatod a nagyobb energiát.
Alacsonyabb formákban öltesz testet, hogy aztán egyre magasabb szintű tudatállapotokra tegyél szert. Egyszerűen csak felemeled Isten Testében az energiát. Te magad vagy az az energia. És amikor eléred és teljes egészében megtapasztalod az adott legmagasabb szintű állapotot, akkor eldöntheted, mi legyen a következő tapasztalatod, és a Valóság Birodalmának mely tartományában kívánod megélni.
Határozhatsz úgy is, hogy újra megtapasztalod, milyen Önmagaddá válni - ami
kétségkívül nagyszerű élmény - és kezdhetsz mindent elölről a Kozmikus Keréken


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése