2012. július 30., hétfő

Okok






"Minden ember okkal lép az életünkbe. Egyes emberek úgy adnak, hogy örömet okoznak, mások úgy, hogy fájdalmat. Mindkét esetben olyasmit kapunk tőlük, amelyet késleltethetünk ugyan, de elkerülnünk nem érdemes. Légy türelmes és kitartó, járj nyitott szemmel, hisz olyan kincsre is bukkanhatsz egy embertársadban, amely értékesebb bármely földi jónál!" (Szepesi F.)

Idézet. Szeretem az idézeteket, nem mindet, és nemigazán rakom fel a blogjaimhoz azokat, csak amelyek megérintenek. Vagy olyanról szól, amit megvétózok.
Életünk során sok emberrel találkozunk, hosszabb-rövidebb időtartamig. Lesznek ezekből a találkozásokból olyan kapcsolatok, amelyek mélyebb nyomot hagynak bennünk. / A szexmániások kedvéért nem a benyomásra értem/::-)))
Szóval..az emberi kapcsolatok különbözőek. Vannak tartósak, és vannak olyanok, amelyek csak egy-egy pillanat erejéig villannak be életünkbe. Minden kapcsolatra nyitottnak kell lenni, mert csak így adhatunk esélyt a megismerésnek, a kommunikációnak.
A kincs. A kincset megint nem a szexuális partneren kell érteni, akivel hű de jó a szex. Nem is a szerelmünkön-annak hitt egyénen, van a szerelemtől felsőbbrendű ,magasztosabb érzés is:-))

Ez az amit talán én is tudat alatt keresek. Ez a lelki beteljesülés, lelki egyesülés...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése