2012. július 8., vasárnap

A nő, aki megnevettet




Már lassan a nyár közepén járunk. Szinte elviselhetetlen a meleg, 40fok körüli, már több mint egy hete.
Még jó, hogy Bea irodában dolgozott, ahol légkondi volt, és így elviselhető volt a hőség. Szerette a munkáját. Számok, adminisztráció, fénymásolások- ebből tevődött össze a munkája. Még nem volt nyaralni az idén.15 nap szabadsággal rendelkezett.Gondolkozott egy görögországi nyaraláson, ott még nem járt. És ő szerette a vizet, a tengerpartot, a homokot, a pálmafákat. Talán majd aug-ban befizetek egyre. Csak kivel? Barátai nem álltak úgy anyagilag, hogy finanszírozni tudjanak egy ilyen utat. Meg többnyire családosok voltak,és Bea meg úgy nem akart menni.Ő szabad volt, független. Szerette a gyerekeket, de még nem akart saját gyermeket.Még nem! És nem is volt kitől.. Még mindig nem volt komoly férfi az életében. A barátaival eljárt fesztiválokra, szülinapi bulikra, néha moziba. De a mozizást nem igazán pártolta, mert drága volt a belépő, a neten meg amúgy is meg tudott mindent nézni.
Mára végzett a munkájával, 17h-re hazaért. Útközben vett magának üdítőt, sajtot, kiflit, gyümölcsöt, jégkrémet. Nem nagyon kívánt enni semmit a meleg miatt. Talán jó is ez így, mert lemegy az a 3-4kg, amit télen felszedett. Elpakolta  a cuccokat, amiket vásárolt. Letusolt, langyos vízzel, ezáltal kicsit felfrissült.
Bekapcsolta a laptopját.
Na nézzük, mi hír a portálon. Szokásosan ma is, mint szinte minden nap, ott várta William levele. Bámulatos, hogy a férfi milyen kitartó! Elmosolyodott. Egyre többet tudott meg a férfiről. A férfi mesélt magáról, a családjáról, az életéről. Azt látta, hogy a férfi komoly gondolkodású, művelt és nem link. De azt nem értette, hogy ilyen kitartóan, szinte a világ másik végéről miért ír neki. Hiszen a virtuál barátainak nagy része elmaradt mellőle. Nem találkozott egyikkel sem, mert "egyéjszakás" kaland nem akart lenni senki számára. A férfiak pedig továbbálltak vadászni.
Bea nem kereste a férfiakat. Úgy volt vele, előbb-utóbb rá fog találni, akit neki szánt a sors.
Szóval...Will ma is beszámolt a napjáról, hogy mit fog csinálni.
A férfi sokat dolgozik, ezt Bea már megértette: munkahely,otthon mini farm,kisgyerek- bizonyára nehéz ezt mindet összeegyeztetni. Ahogy leveleztek, egy kis betekintést nyert az amerikai ember életébe, mentalitásába. Mára is kellemes napot kívánt neki, kérdezte, hogy van, mit tervez...stb.
Bea elgondolkodott. Vajon mit jelenthetek neki? Csak egy külföldi barát akivel megosztja egy-két gondolatát, vagy egy idegen nő, aki vonzó számára, vagy talán látja egy kicsit a lelkemet, a gondolkodásomat is? Most már megkérdezem- döntötte el. És így is tett. Feltette a férfinek a kérdést:
-Bill is expensive. What do I means to you?
I am only a man, a strange man the from among a lot? You are a woman, who is attractive for you,?maybe somewhat more? Is who you find interesting a man like that?
A férfi válaszolt.
Love you too baby :)DD Oh, I will kiss...starting at the top of your forehead, slowly moving down your face across your cheek, down your neck, across your chest until I take a nipple in my lips and slightly squeeze and lick around it. that will get my attention and make me smile... Light scratches on my back...trying to distract me? My lips leave your nipple with a 'pop' and kisses flow down your body to your inner thighs as my hands caress your hips and move to grasp your ass. It would take me a weekend to recover from being with you for a night! ;)P
I would give more than a hug and kiss...I will slowly work my way down your naked body kissing and nibbling along the way...:DDD
_Húúú.Gondolta Bea. Én vagyok a nő, aki mindig megnevetteti.Nos, ez több mindent jelenthet. A férfi komoly beállítottságú a saját életében, és én vagyok aki kihozom belőle a humort. Vagy csak egy ember, aki a vicceivel néha megnevetteti? Talán egy nő, akit kedvel, mert a lénye és a kinézete szimpatikus neki?
-Is that it?- kérdezett rá a férfire.
-Love you too baby,I hope for it once I may spend a night with you
Hm...lepődött meg Bea. Ez megint több mindent jelenthet. Nálunk magyaroknál ez egyéjszakás kalandot jelent. De mivel a férfi amerikai, így másképp gondolkozik. Ez azt is jelentheti, hogy nőként annyira vonzom, hogy minden vágya az, hogy egyszer egyetlen alkalommal a karjaiban tarthasson, érezhessen.
Bea elérzékenyült. Valamilyen szinten szerette a férfit, a humorát, mert a férfi sokszor megnevettette.
És valljuk be Beának imponált ez a lazaság, amely az amerikaiakat jellemzi. A férfi benne élt a gondolataiban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése