2012. június 22., péntek

William





A napok egyre csak teltek. Beköszöntött az igazi forró nyár. Bea imádta a meleget, a forróságot. Kis lenge szoknyák, lenge trikók-nem kellett nagyon beöltözni. És végre lerakhatta az utálatos zoknit a nappaliban is. Utálta a zoknit, de télen muszáj volt olykor duplán is viselnie, gyenge veséje miatt.
Élvezte a nyarat, a meleget. volt három hét szabadsága, amit még nem szándékozott kivenni. Majd július végén, vagy augusztusban. Hétvégénként strandolást tervezett a barátnőjével. Bár ott is inkább a meleg víz társaságát kereste, így a kisprortolt machóktól nem kellett tartania. Még mindig nem akart társat maga mellé. Élte a szingli nők életét, és jó volt így. 
Szabad volt, és nem függött senkitől.
Még mindig játszott a kedvenc játékával, de jóformán már csak benézett, mert egy-egy szint eléréséhez egyre több pont kellett. és egy-egy fejlesztés 3-6óráig tartott.
Williammel nem nagyon találkoztak a játékban. A férfi is dolgozott két-három műszakban, így kevés időt töltött az interneten. De arra mindig szakított időt, hogy vagy telefonról, vagy este a gépéről minden nap írjon levelet a lánynak.
Bea elmosolyodott. A férfi kitartó-ezt már tudta. értelmes,nyugodt, művelt- erre néhány levélváltás után rájött, és érzékeny is, ami valljuk be mostanság ritka tulajdonság a férfiak körében.
vagyis minden tulajdonsága megvolt ahhoz, hogy a lány kedvelje, valamilyen szinten szeresse.
Beának eszébe jutott, amikor látták egymást webkamerán. A szeme...a szeme , amely mosolygott. nem kellettek szavak, abban a pillanatban a tekintetükkel kommunikáltak.
Meséltek egymásnak a mindennapjaikról. Kiderült, egyre több közös tulajdonságuk van. Mindketten szeretnek olvasni, szeretnek veteményezni, játszani..és mosolyogni.
Hajj-sóhajtott fel a lány, miért a világ másik oldalán kell élnie? Vajon találkozni fognak egyszer személyesen is? 
Nem lehet tudni. Hiszen minden nap hordoz magában valami csodát, valami szépet, valami mást- Bea ebben hitt.
Néha vicceket linkelt a férfinek, néha érzelmes verseket, és a férfi mindig lefordította azt a saját nyelvére. Ő az egyetlen férfi, aki mindennap , egyetlen nap kihagyása nélkül írt a lánynak. vagyis gondolt rá, ahogyan Bea is.
William is expensive! You live in me and i on a some kind of level I love you! :-)))






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése