2012. június 12., kedd

Egy pillanat...folytatás





-Csak a munkám során. De zárjuk már le ezt a témát- hárított Megan.
A végszóra belépett  Paul a  bárba.
Odalépett hozzájuk, felöltötte kisfiús mosolyát.
-Jó estét a hölgyeknek -köszöntötte Paul a  nőket.
Megan!
Megan szeme felvillant.
-Csatlakozhatok?- kérdezte a férfi.
-Természetesen. Lucy  a barátnőm. Ő Paul.
Lucy kezet nyújtott a férfinek. Határozottan jóképű, magabiztos a fellépése. De Beni jobb pasi-szögezte le magában.
-Újra  kikapcsolódás?- emelte Megan tekintetét a férfire.
-Igen, néha lejövök ide és kiszellőztetem a fejem.
Lucyt elvitték táncolni, így Megan kettesben maradt a férfivel. Paul megfogta a lány kezét.
-Örülök, hogy újra látom! Jól van Megan?
A lány ráemelte csillogó szemét.
-Fogjuk rá, de szinte ki sem látszok a munkából.
-Mókuskerék -bólintott a férfi.
-Nem, most kaptam egy új feladatot ,amely kihívás nekem.
-Pontosan  milyet?- érdeklődött a férfi.
-Divatbemutatót kell szervezzek.
-Az nem éppen egy titkárnőnek való feladat.
-Hát..nem. A főnököm rám bízta, és én próbálok megfelelni.
-Hogy áll a tételekkel?- váltott témát Megan.
-Haladok, zsong a fejem. Kedden vizsgázok.
-Akkor  még van néhány napja. Utána hazamegy, gondolom.
-Hétvégén, igen. De beszéljünk másról.
A lány felvonta a szemöldökét. Paul a lány csuklójának belső felét simogatta a mutatóujjával.
-Megan, sokat gondoltam Önre. Hiányzott….
Hajj..most mit mondjon?- tépelődött Megan. Bizony neki nem nagyon volt ideje a férfire gondolni. Túl zsúfolt volt a hete, sok volt a munka, Benivel volt, és most fáradt is.
-Miért hiányoztam? Paul, Ön nős. Én kapcsolatban élek, amely jól működik. Véletlenül találkoztunk, jól tudunk kommunikálni egymással, jól érezzük együtt magunkat. De! Én nem keresek kalandot! Meg nekem ennyi kevés, Paul. Én azt akarom, hogy valaki törődjön velem, szeressen,én legyek az egyetlen nő az életében!
Önnek családja van, felesége, gyerekek. Teljes családi életet él. Én csak egy kis könnyű kaland lennék az életében.
-Köszönöm, hogy őszinte -felelte Paul. Én nem kalandnak tekintem Önt, Megan. A csodálatos vonzalom, a pillanat, amelyet nem szabadna elszalasztanom.
-Igen Paul, helyesen fogalmazott. A pillanat. Én is vonzódom, szimpatikus. De tudom, hogy nemsokára elutazik. Vagyis kilép az életemből, mintha nem is lett volna részese.
-Megan, ne menjünk ennyire előre.
Nem tudna csak a pillanatra koncentrálni? Rám, mert most én vagyok itt.
-Most igen, Paul. De holnap hol lesz, este ki vár engem haza, ki ad puha csókokat? Beni.
-Táncolunk?- kérdezte Paul.
-Táncoljunk- felelte Megan, és hagyta, hogy Paul a  kezét a derekára téve a táncolók közé vezesse. Lágyan átkarolta. Megan nem szorosan, de a férfihez simult. Olyan jó volt a férfi közelsége! Paul megnyugtatta. Elszálltak aggódó gondolatai és csak a táncra összpontosított. És a férfire.
Nem szabadna…lüktetett az agyában. Ez már flört. Beni nem örülne ennek, ha tudna róla! De nem bontakozott ki a  férfi karjaiból, sőt mégjobban hozzásimult. Paul ezt biztatásnak vette, és el kezdte a lány hátát símogatni. Megan élvezte, mint egy cica. Ajkát a férfiéhez közelítette. Tekintetével megkereste a férfiét, és fogva tartotta. Paul ráhajolt az ajkára ,és nagyon lágyan megcsókolta. Megan hagyta, nem zárta össze az ajkait. A csók lágy volt, izgató. A zenének vége lett, visszamentek a bárpulthoz.
-Iszik valamit?- kérdezte Paul.
-Csak egy üdítőt.
Paul rendelt. Magának whiskyt.
-Megan. Véletlenek nincsenek. Mindennek oka van. Oka van, hogy mi találkoztunk- én ebben hiszek.
Megan elmosolyodott. A férfi mennyire meg akarja győzni.
-Rendben Paul, én is ebben hiszek. Szóval az ok Ön szerint, hogy mi ma szeretkezzünk az Ön lakásában. Beni éjszakás, a neje  Houstonban van  ma van a tökéletes alkalom. Így gondolja?
-Ööö…igen- de a férfi nem tudta leplezni meglepődöttségét.
-Akkor menjünk Paul!
-Hova?
-Hát Önhöz. Szeretkezzünk!
A lány csak cukkolta. Kíváncsi volt, mit lép erre a férfi. Paul felvonta kérdően a szemöldökét.
-Valóban ezt akarja Megan?
-Persze ,Paul. Tegeződjünk.
Paul a lány ajkára hajolt és  szenvedélyesen megcsókolta. Szemében megcsillant a vágy. Álmában sem gondolta volna, hogy Megan lefekszik ma vele. Komolyan gondolja vajon a lány?
-Pillanat, szólok Lucynek. Megan megkereste Lucyt.
-Ne haragudj, de mennem kell. Valamelyik nap beugrok hozzád, és folytatjuk.
Lucy bemutatta partnerét.
-Thomas.
-Megan, örvendek. Lucy légy jó, mentem.
-Maggie, remélem tudod mit csinálsz- szólt utána barátnője.
-Ciao Lucy, majd kereslek.
Megan Paulhoz lépett. Ragyogó mosolyát a férfire vetette.
-Akkor mehetünk, Paul.
Paul feladta a lány kabátját, majd kiléptek az ajtón. Kint hideg volt. A levegő szinte arcukba vágott. A férfi kezét  lágyan Megan derekára helyezte.
-Megan, tényleg komolyan gondolod?
Még mindig nem térek magamhoz!
-Nézd Paul, felnőttek vagyunk. Mindketten tudjuk mit akarunk. Te engem akarsz, mégha csak egy pillanatig is.
Én meg Téged! Csak egymásra fogunk koncentrálni ,élünk a lehetőséggel .Most nem gondolunk Benire, és a nejedre, csak ketten fogunk létezni.
-Óhhh Drága! A férfi maga felé fordította a lányt. Ujjbegyével megérintette a lány ajkát, majd forró ajkaival birtokba vette azt. Először csak az ajkak csókolóztak, simogatták egymást, utána  a nyelvek játéka következett. Harapták, szívták egymást. Nehezen hagyták abba.
-Nem akarok most elszakadni tőled- szólalt meg Paul.
-Siessünk- felelte Megan. Remeg a lábam, annyira kívánlak. Meggyorsították lépteiket.
Szerencsére Paul nem lakott messze a bártól. Hamar megérkeztek. A férfi előre ment, a kulccsal babrált. Beléptek. Egyszerű , 1,5szobás lakás volt. Erre a két hétre tökéletesen megfelelt Paulnak. A könyvek az íróasztalon hevertek, spirálfüzetek,j egyzetek tömkelege gazdagította  a látványt. Paul levette a lány kabátját, majd a sajátjától is megszabadult. Most nem töltötte azzal az időt, hogy kivigye az előszobába  a fogasra, letette a legközelebbi székre. Az összes figyelmét a lányra fordította. Ajkaira lecsapott, két kezével a lány fénylő haját simogatta. Majd haladt lefelé a  nyak vonalán. Megtalálta  a kiemelkedő kemény melleket. Először a pulóveren át simogatta, majd benyúlt a lány pulcsija alá. Rutinosan kikapcsolta a melltartóját, és így már érezte a lány forró, selymes bőrét. Megan mellbimbói megkeményedtek, ágaskodni kezdtek. Szinte kérték: érints meg! A lány melle majd szétfeszült.  Ha Paul nem csókolja meg, vagy nem veszi a kezébe, megteszi ő, mert mindjárt szétdurrannak a vágytól. Paul nyelvét Megan nyakán futtatta finoman harapdálta , szívta puha bőrét. Majd végre ajkával bekapta ágaskodó mellbimbóját. Vibrált a levegő. Megan felsóhajtott. Annyira kívánta a férfit. Kezét a férfi pólója alá helyezte, és a férfi mellkasát simogatta. Ujjai megragadtak a göndör szőrzetben, majd tovább haladva a férfi feszes hasát érintették. Paul ajka  a másik mellét vette kezelésbe. Harapta, szívta, nyalta az ágaskodó bimbót. Megan teste libabőrös lett. A férfi egyik keze a magára hagyott mellett babusgatta, körkörösen simogatta. Amásik keze a lány nadrágját gombolta. Megan segíteni szeretett volna, hogy a férfi kezét érezze már ott, nedves nyílásában. Az ujjai kicsatolták a férfi övét, majd benyúltaka  boxer alá. Finoman kezébe vette a férfi kemény testrészét. Lágyan le -fel simogatta.
Paul nem bírta tovább. Felnyalábolta a lányt, és bevitte a hálószobába. Csókjaival, nyelvével, kezével még egy órán át kényeztette, mire beléhatolt. Szeretkeztek. Megannak annyira jólesett, hogy nem  tudta kifejezni, mit érez. Szavak nélkül szerették egymást. Csak a nyögések és apró sóhajok törték meg az éj csendjét. Egy idő múlva újrakezdték. Nem tudtak betelni egymással. Paul nem győzött gyönyörködni a lányban. És még mindig feldolgozhatatlan volt számára, hogy itt van a karjaiban.
-Paul nagyon jó volt veled! Eszméletlen jó, de haza kellene mennem.
-Nem alszol itt a karjaimban?
-Csábító, de most nem tehetem. Ha innen megyek reggel dolgozni, Beni rájön, hogy nem aludtam otthon.
-Sajnálom, Megan. Annyira szeretnélek a karjaimban tartani!
Megan elmosolyodott.
-Paul, ha maradok, egész reggelig szeretkezni fogunk. Így haza kell mennem. De itt a telefonszámom, 16h-ig hívhatsz, mert a munkahelyemen leszek. Utána már ne, mert Beni is felveheti.
Leírta egy cetlirea számot, még egyszer hozzásimult a férfihez, szenvedélyes csókban forrtak össze.
-Megan , köszönöm. Szólalt meg a férfi. Annyira jó volt veled!
-Paul veled is. Lesz folytatás, amíg itt tartózkodsz?
-Óhh..Édesem, ne menj el.
-Paul, hívj majd fel! Szia.
És Megan kisétált az ajtón. Nem volt kedve hajnalban gyalogolni. Fogott egy taxit, és hazavitette magát. Gyors zuhanyozás, majd irány az ágy. Reggel elaludt. Nem ébredt fel a telefon ébresztőjére. Akkor riadt fel, mikor a keze beleütközött egy férfitestbe. Te jó ég! Hol vagyok?
Beni! Akkor elkéstem! Tíz perc alatt összekapta magát, és a munkahelyére sietett. Addig  Tamara helyettesítette a szabászati osztályról.
-Hello! Bocsánat Tami, kicsit késtem.
-Semmi baj. Csak alig győztem, égnek a vonalak.
Megan elfoglalta helyét az irodájában, és belevetette magát a munkába. Annyi ideje volt, hogy megigyon egy kávét. Még ebédelni sem  ebédelt. 16h-kor felállt, elhatározta, nem marad ma egy percet sem  tovább. Beült a kocsijába, és hazavezetett. Szinte beesett az ajtón.
-Sziaaa…hajolt Beni arcához puszit adva a férfinek.
-Végre! Már úgy hiányoztál Maggie!
-Hulla vagyok Beni. Még ma nem is ettem. Akkor pihenj, hozatunk valamit. Pizzát rendeltek. Megan főzött egy gyümölcsteát, és meg is volt a gyors vacsora.
-Maggie, nem  tetszel nekem mostanában. Alig eszel, fáradt vagy, pihenned kellene
-.Majd ha túl leszünk a bemutatón. Még egy hetem van addig.
-Utána hosszú hétvégére megyünk -közölte Beni. És nincs ellenvetés.
Ölébe vonta a szeretett nőt, és lágyan simogatta. Most nem akart tőle semmit, csak hogy érezze, nézhesse , itt legyen vele. Megan annyira fáradt volt, hogy még gondolkodni sem volt ereje. Elaludt a férfi ölében. Beni mikor már nem bírta a nő súlyát, bevitte a szobába és lefektette az ágyra.
-Aludj Kincsem, édes Egyetlenem- és puha puszikat adott a lány arcára. Megan felnyögött álmában.
Paul sokáig nem bírt elaludni, már megvirradt, mire nagy nehezen utolérte az álom. Megannal álmodott. Szeretkeztek.
Reggel kereste maga mellett a lányt. Mikor teljesen  felébredt, eszmélt fel, hogy Megan nem aludt nála. Jöttek lassan a képek újra . Ahogy kikapcsolta a lány melltartóját, duzzadt, nedves ajka. Na,nem! Most nem gondolok Rád! Tanulnom kell! Bevette magát a zuhany alá, és fütyörészett tusolás közben.


Megan szépen haladt a bemutató szervezésével. Megvoltak már a modellek, a ruhák készültek, nagyon szép volt az új kollekció.
Merész,  élénk színek  jellemezték az idény divatstílusát. Össze kellett állítani a meghívottak listáját, kinyomtattatni és kiküldeni a meghívókat. Megrendelni a svédasztalos hidegtálakat, innivalókat. Megcsörrent a mobilja.
-Igen- szólt bele Megan.
-Paul vagyok- hangzott a  vonal másik végén.
-Zavarlak?- kérdezte a férfi.
-Nem , Paul,nem zavarsz, dolgozom.
-Gondoltam. Csak eszembe jutottál, és hallani akartam a hangodat.
-Jól vagyok, bár munka, munka van.
-Tudom, Megan. Nem is tartalak fel, hiányzol..
-Vigyázz magadra Paul…szia.
Megan elgondolkodott a férfin. Szégyen, nem szégyen, neki egész nap eszébe sem jutott a férfi.
Jó volt vele az együttlét. Mintha kicsit bántotta volna, hogy lefeküdt  a férfivel. De úgy volt vele, ennyi járt neki. Este Benivel vacsorázni mennek. Bár olyan fáradt, hogy nem sok kedve volt hozzá. Befejezte mára a munkát, és hazament. Beni már várta.
-Szia Édesem! Fáradt vagy,mint mindig. Alig várom, hogy befejezd  ezt a munkádat. Foglaltam asztalt a Roses étteremben.
-Mindjárt átöltözöm, csak letusolok.
-Megyek veled- és Beni meg sem várva  a választ, a lány után ment.
Gyengéden lehámozta  a ruhát a lányról, beállította neki a vízhőmérsékletet,majd beállt  a zuhany alá. Finoman megmosta a hátát, puha bőrét. Ahogy haladt a szivaccsal, úgy borította csókjaival a lány testét. Szeretkeztek a víz alatt
Megan szépen felöltözött. A zuhany  enyhített valamit a fáradtságán. Narancs színű kosztümjét vette fel  a hozzáillő fehér táskával és cipővel. Szolíd smink, haját kontyba tűzte. Beni is elkészült. Fekete öltönyt, és fehér inget viselt. Jól mutattak együtt. Az étteremben a pincér odakísérte őket az asztalukhoz. Rendeltek. Megan lazacot rendelt  sajtmártással, Beni marhaszeletet  zöldséges burgonyával.
-Mit iszunk?- kérdezte Beni.
-Pezsgőt- felelte Megan.
-Ünnepelünk  valamit?
-Mindennap ünnep, ha együtt lehetünk -felelte a lány, és rámosolygott szerelmére.
A vacsorát meghitt hangulatban, sok gyengéd mosoly közben fogyasztották el. Még táncoltak is egy lassú andalító zenére. Megan jól érezte magát. Beni mellett biztonságban volt. Paul…Paul meg teljesen mást nyújtott. Elmosolyodott, ahogy felidézte a férfi arcát.
-Boldog vagy, Maggie? -kérdezte Beni.
-Persze drágám, jót tett ez a kikapcsolódás- és ajkát csókra nyújtotta. Visszafelé Beni vezetett. Nyugodtan és rutinosan. Beni sokkal nyugodtabb típus volt, mint Megan.



Reggel Megan bement a céghez. Az utolsó simitásokat végezte. Még két nap, és eljön a nagy nap. Túl lesz rajta. Utána elmennek Benivel valamerre egy hosszú hétvégére. De jó is lesz! Csak pihenni…pihenni. És szeretkezni. Érdekes, Paul nem nagyon jutott az eszébe. Mégiscsak egy kaland volt. Pedig ő nem nagyon szerette a kalandokat, nem is élt nagyon velük.
Paul valahogyan  vonzotta akkor. Volt valami a férfiben, aminek nem tudott  ellenállni. Ahogy így elmélkedett, megcsörrent a mobilja.
-Igen, Megan.
-Szia , Paul vagyok. Csak el akartam mondani, sikerült a vizsgám.
-Ma volt? Tényleg? Gratulálok! Nagyon ügyes vagy! Nehéz volt?
-Szerencsém volt. Olyan tételeket húztam, amelyeket tudtam.
-Paul, örülök neki. Amúgy minden rendben?
-Igen, Megan. Holnap hazautazok.
-Máris Paul?- kérdezte Maggie.
-Igen. Van programod ma estére?
-Bevallom, nincs. Csak Beninek mit mondjak?
-Megan, meghívlak vacsorázni, és megünnepeljük a sikeres vizsgámat.
-Rendben Paul, megoldom. Hol és hánykor találkozunk?
-Tudsz valami jó kis éttermet? Itt én csak egy idegen vagyok.
-Menjünk a Paradisoba, az jó hely.
-Rendben, Meggie, csak nem  tudom, hol van.
-Paul, foglalj helyet, és 19h- kor érted megyek.
-Jól van Drága, várlak. Puszillak. Paul letette a telefont.
Húúú- gondolta Megan, fel kell hívnom  Benit. Nem is, majd otthon elmondom neki.
Megan hazavezetett. Beni olvasott. Ez is ritkaság, ugyanis  a férfi nem szeretett olvasni.
-Szia Drágám- köszöntötte a nő.
-Szia Maggie. De jó, hogy megérkeztél.
-Hát..nem egészen.
-Ezt meg, hogy érted?
-Beni vissza kell mennem. 19h- kor üzleti vacsora lesz.
-Ne mááár! Várlak egész nap, azután meg közlöd, hogy el kell menned!
-Sajnálom Beni, lassan vége lesz, és akkor megyünk a hosszú hétvégére, ahova akarod. Megan a férfi ölébe ült.
-Mit olvasol? Te nem is szoktál olvasni!
-Csak Coelhot. Unatkoztam, ahogy vártalak.
Melyik étteremben lesztek?
Most mit mondjon?- tépelődött Megan magában.
-A Paradiso- ban- mondta meg az igazat.
-Jól van Maggie, érezd jól magad!
-Jól? Amennyire jól lehet érezni magunkat egy munkavacsorán.
Nehéz volt neki színlelni. Nem is nézett a férfi szemébe, ahogy ezt mondta.
-Mikor lesz a bemutató? -kérdezte Beni.
-Szombaton, 15h- kor kezdődik. Apropó! Eljössz?-kérdezte a lány.
-Akarod?- nézett Beni a szeretett nőre.
-Persze, Drágám.
-Jól van Maggie, veled megyek!
A lány átkarolta Beni nyakát.
-Szeretlek, és megcsókolta párját.
-Megyek öltözni. Ma nem tudok Neked vacsorát készíteni, hozzak esetleg valamit?
-Ne, hagyd majd rendelek valamit.
-Oké- felelte a lány, és bevonult a zuhany alá. Szépen felöltözött. Szolíd sminket, szájfényt tett ajkaira. Egy kis parfüm, és már kész is volt.
-Nagyon szép vagy- nézett végig elismerően Beni rajta.
-Sietek drágám- és megcsókolta  a férfit.
-Maggie, vezess óvatosan.
-Rendben szívem, sietek.
Maggie Paul bérelt lakásához hajtott.
Kicsit bántotta, hogy ezt teszi Benivel, de a van a búcsúestjük. Paul visszamegy San- Antonióba ,a családjához, és lehet soha többet nem látják egymást. Ennyivel tartozik. Igen, de kinek is? Magának? Vagy Paulnak? Akit 2- 3- szor látott eddig. Nem érdekel! Ezt az estét vele töltöm! Kopogott az ajtón. Paul szinte berántotta, és lecsapott a lány ajkaira.
-Megan, úgy hiányoztál! -és csak csókolta a lányt.
-Paul, lecsókolod a rúzsomat -tolta el játékosan Maggie. Először is nagy gratuláció a sikeres vizsgához -és elővett  zsebéből  egy apró dobozkát.
Paul kibontotta. Egy P -betű medál volt  a dobozban, kövekkel kirakva.
-Megan, ezt nem kellett volna! Miért vetted?
-Hogy emlékezz mindig rám! Soha ne felejtsd el ezt a pár alkalmat, amit együtt töltötünk. Megan a férfi szemébe nézett. Szeme elhomályosult a könnyektől.
-De aranyos vagy- érzékenyült el a férfi.
-Menjünk- invitálta Megan kinyitva az ajtót.
A Paradisohoz vezetett. Elfoglalták a nekik fenntartott asztalt, majd rendeltek. Megan szomorú volt. Holnap a férfi kilép az életéből, és ez így van jól. Paul visszamegy a családjához, ő meg éli továbbra is nyugodt életét Benivel.
Csak azt nem értette, hogy az utuk miért keresztezi egymást.
-Mire gondolsz? -törte meg a csendet Paul.
-Hogy holnap elválnak útjaink. Minden folytatódik a rendes kerékvágásban. Paul a lány keze után nyúlt, majd belecsókolt a tenyerébe.
-Kedvellek Megan. Annyira jól érzem magam Veled.
-Detto- felelte a lány.
Milyen idősek a gyerekeid?
-Már középiskolások, szinte önállóak.
-Gyere táncoljunk- húzta fel a lányt maga mellé.Táncoltak. Megan szorosan simult a férfihez. Ha nem is akarta, valamennyire a férfi részévé vált. Ezt a néhány alkalmat nem tagadhatják le, mindkettőjüknek jó volt.
Paul tánc közben puha csókokkal borította a lány nyakát. Megan annyira megnyugodott, ellazult a férfi karjaiban. A zene véget ért, visszamentek az asztalukhoz.
-Remélem, Beni nem fog utánam jönni! Nem tetszett neki, hogy eljöttem.
-Szerintem nem fog- közölte Paul -bízik benned.
-Úgy legyen- sóhajtott fel Megan.
Paul, ha szeretnél még ma utoljára ölelni, szeretni, akkormennünk kell, kb.1órám van még.
A férfi bólintott. Paul rendezte a számlát, majd a férfi lakására mentek. Szinte ledobálták magukról a ruhát. Mohón és kapkodva szeretkeztek.
-Paul, köszönöm- szólalt meg Megan. Nem tudok most mást mondani, jó volt veled! Légy boldog a családoddal és ne felejts el engem. Szemét elöntötték a könnyek.
-Cssss,,,ne sírj- ölelte át a férfi. Újra szenvedélyesen megcsókolta. A számod megvan Megan, nem tűnök el teljesen az életedből.
Megan bólintott. Letörölte könnyeit, majd futó csókot dobott a férfi felé az ajtóból.
-Isten veled Drága- és elhagyta a lakást. Szerencsére nem volt nagy forgalom. Gyorsan hazaért. Beni édesen aludt. Levetkőzött és bebújt óvatosan a férfi mellé.
-Maggie?- szólalt meg Beni félálomban.
-Igen. Megjöttem, siettem. Aludj drágám. Lágy puszit adott a férfinek, és közben ebben a pillanatban utálta magát.


Eljött a bemutató napja. Előző nap ég Megan mindent egyeztetett, este 20h -ig bent volt az irodában. A terem szépen fel volt díszítve. A svédasztalok gyönyörűen megterítve, egyszínű sárga virágok díszítették a terítéket.
Már elég sokan voltak. A modellek öltöztek. Amíg nem kezdődött el a  műsor, halk zene szólt és táncosok szórakoztatták a vendégeket.
Megan kissé feszült volt. Izgult. Főnöke, Martin lépett hozzá.
-Nyugi Megan, minden simán megy. Tudtam, hogy tökéletesen meg fogod csinálni!
Megan grimasz -szerű mosolyt küldött főnöke felé.
Beni helyet foglalt a nézőtéren. Büszke volt kedvesére. Olyan szép és határozott a nő.
Az emberek még mindig jöttek, folyamatosan érkeztek. A terem zsúfolásig megtelt. És elkezdődött. Martin beszédet mondott.
-Üdvözlöm a kedves vendégeket! Aki nem ismer, bemutatkozom.
A Mirage nevű divatcég igazgatója vagyok, Martin Danten. Az estet a cég új kollekciójának bemutatására szerveztük. Kérem, kísérjék figyelemmel, és fogadják szeretettel a modelleket.
Mindenkinek jó szórakozást kívánok!
Hatalmas taps, majd a táncosok megnyitották az estet. A táncos show után, Stewen, a bemondó lépett színre. Mély baritonján megszólalt.
-Most pedig a modellek következnek .A divatbemutatót megnyitja Cynthia Calliveri, a világhírű spanyol szépség. Taps hangzott el, majd a színpadra lépett Cynthia. A lány lélegzetelállítóan szép volt. Gyönyörű smaragdzöld ruhában pompázott. Kecsesen végigvonult a kifutón, fordult egyet-kettőt, majd még egyszer megtette ezt az utat. Utána felsorakozott mögötte a többi modell is. Megan Benivel együtt  a szünetben a svédasztalokhoz ment. Finoman szedegették tányérjukra az ínyencségeket, mikor Megan vállát megérintette valaki. Megan megfordult, és elakadt a lélegzete. Paul állt ott egy komoly arcú, büszke tartású nő kíséretében.
-Jó estét, hölgyem. Engedje meg, hogy bemutassam a nejemet, Valery Smit-t ,  a Mortina divatcég igazgatóját.
Megan meglepődött. Hallott már a cégről, de a vezetőjét személyesen még nem látta.
Igen, de mit keres itt Paul? Szíve hevesen kezdett verni. Örült is meg nem is a viszontlátásnak. De vajon kije Paulnak a nő?
Paul olvasott a gondolataiban.
-Valery, a nejem- tette hozzá a férfi.
-Örvendek, már sokat hallottam a cégükről. Megan Wort- vezető titkárnő , bár Önt kedves Valery személyesen még nem láttam.
-Akkor éppen itt volt az ideje -mosolygott rá a nő.
Martin lépett melléjük.
-Valery, de jó, hogy eljöttél. Hogy tetszik a kollekció?- és elvonszolta onnan a nőt.
Beni is elment az egyik barátjával, így Megan kettesben maradt Paullal.
-Paul- szólalt meg Megan, miután a meglepetéstől magához tért, miért nem szóltál? Jól megleptél!
-Éppen ezért Maggie, hogy jól meglepjelek! Ha elmondom ,akkor már nem lesz meglepetés.
-Ebben igazad van- mosolygott rá Megan. Lassan kezdett felengedni.
-Jó, hogy újra látlak.
-Én is örülök- felelte Paul. De szívesebben csinálnék mást, és lennék most máshol Veled. Hiányoztál, Maggie!
-Ne mondj ilyet!- pirult el Megan.
-Különben csak gratulálni tudok, nagyon szépen megszerveztél mindent.
-Köszönöm. De nagyon sok munkámba került.
-Elhiszem -felelte Paul.
-Paul, ha megbocsájtasz, meg kell keresnem Benit.
-Persze Maggie, menj csak. Boldog vagyok, hogy találkoztunk.
-Hívj fel- súgta a lány a férfi arcához hajolva. Lágyan hozzáért a férfi karjához, majd tovasiklott a  tömegben.
Megkereste Benit. Beni jól érezte magát. Kicsit iszogatott, ilyenkor beszédesebb lett.
-Drágám, ki volt a férfi, akivel beszélgettél?
Megan rámeresztette a szemeit.
-Martinra gondolsz? Őt ismered, ő a  főnököm.
-Nem rá, a másikra.
Áááá…Valery férjére. A konkurrens cégtől vannak.
-Meddig kell maradnunk?
-Gondolom a végéig- közölte Megan.
-Ne máár! Megszervezted, minden jól ment, szerintem mehetünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése