2012. június 16., szombat

Érzések




Miért van, az hogy közel érzel valakit magadhoz, és mégis eltávolítod. Miért van az, hogy nem kell, ha van, de megdöglesz nélküle és ott él benned mindig a vágy nagyon mélyen érte, de tudod, hogy nem helyes és más a fontos, másra kell koncentrálnod. Ez az érzés ritkán tör elő, de akkor feltépi a sebeket, és nem tudod, miért van ilyen hatással rád, vagy, hogy milyen következménye lesz, nem akarsz engedni de, vannak gyenge pillanatok, amikor bizony a szíved megszakad…











~Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel töltsük, akik kiszívják belőlünk a boldogságot. Ha valaki azt akarja, hogy jelen legyél az életében, az helyet csinál neked benne. Nem kell megküzdened a helyért. Sohase erőltesd rá magad olyasvalakire, aki nem ismeri el az értékeidet. És ne feledd, az igazi barát nem az, aki akkor áll melletted, amikor a legjobb formádat hozod, hanem az, aki kiáll melletted, amikor a legrosszabb passzban vagy.












"A rossz dolgok okkal történnek velünk, hogy általuk megismerjük önmagunkat. Rájövünk, milyen erősek is vagyunk valójában, milyen határtalanul tudunk szeretni, mit jelent számunkra: "elveszíteni", megtanulunk "elengedni", feleszmélünk, mi is az, amit valójában, igazán akarunk, és mi az, amit soha többé.A nehéz időszakokat egyszerűen túl kell élni. A rossz után mindig jó jön. Ezért ne félj megélni ami jön, hiszen EZ a TE ÉLETED. És egyszer majd, mikor az unokáidnak meséled életed csodálatos eseményeit, mondhatod: Ez vagyok én, ez volt az én életem. És rájössz, hogy csak a szép dolgokra emlékszel... de azok csak azért történhettek meg veled, mert a rosszakat is átélted."








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése