2012. február 17., péntek

Könyveim



Nincs olyan ember, aki ne tudná megtalálni a Másik Felét. Életünk valamely pillanatában mindannyian keresztezzük a Másik Felünk útját, és felismerjük őt.





A netes létemnek köszönhető:a könyveim








Ezt a könyvet egy közösségi oldalon az ismerőseim unszolására kezdtem el írni.Először csak novellát akartam kreálni,de annyian szerették olvasni,hogy így mindig tovább írtam,és regénnyé nőtte ki magát.A könyv érdekessége,hogy közkívánatra, valós személyek is szerepelnek benne,persze más névvel.
A Mary Jeanne kalandjai műfaját tekintve kalandregény,amely egy kalóznő életútját kíséri végig.kalandok,szerelem,halál,és egy kevés misztikum is megtalálható benne.
A történet két szálon fut.Az egyik szál  az álom,a másik a valóság.A lány álmaiban híres,de jóságos kalózkapitány,kincseket keres,és kalandos útjai során rátalál a lelki szerelem,a lelki egyesülés.Marcot,Mary egyetlen álombeli lelki szerelmét,a valóságban is létező személy ihlette,aki a mai napig fontos személy a virtuál életemben.
A valóságban ,Mary eladó egy könyvesboltban,ahol főnökével szerelmi kapcsolatot alakít ki.A későbbiekben étterem tulajdonosok lesznek,és megjelenik a  lány életében az álombeli szerelme,Marc is.
A könyvet azoknak ajánlom,akik szeretik a romantikát,a kalandokat egy kis humorral fűszerezve.
A 2szál természetesen valahol kapcsolódik,sőt álom lesz az álomban,kiderül a valóságban Mary férjes asszony,és kétgyermekes ,boldog családanya.


A másik,már gyorsan megszületett.Ahhoz képest,hogy az előzőt 3hónapig írtam,ezt egy hónap alatt megírtam.

Mirjam szerelme









   
A könyv tartalma röviden:

Mirjam,egy arab herceg középső leánya.Nem a megszokott engedelmes hölgy,hanem lázadó típus.nehezen fogadja el a Korán,és a szülők által felvetett szabályokat,ha lehet megszegi azokat.Az egyik ilyen lázadása során,húgával nagy előszeretettel szeretnek kiszökni a bazárba,és ott viháncolni-megismerkedik egy amerikai üzletemberrel,Thomassal.
A lány szerelmes lesz a férfibe,annak ellenére,hogy arab vőlegénye van,apja unokatestvére személyében.Amíg Thomas az országban tartózkodik,Mirjam áthágva  a szabályokat,hol férfinek öltözve,hol a nevelőnőt elaltatva,találkozik Thomassal.
A férfinek New Yorkban 2éve barátnője van,és visszamegy a hazájába.Mirjam próbálja elfelejteni,próbál vőlegényére koncentrálni,de Thomast nem tudja elfeledni,a férfi örökre benne él.
18.születésnapi partyján Mirjam összeesik,és az arab kórházak hiányos felszereltsége miatt az államokba szállítják a lányt.Thomas barátja,Michael lesz az orvosa.Nos,a lánynak vesedonorra lesz szüksége.A történet végén kiderül,vajon Mirjam,az apja,a vőlegénye,vagy talán Thomas veséjével él tovább....







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése