2012. április 25., szerda

Egy újabb álom???






A lány élvezte a repülést.Most ült életében másodszor repülőn.Nem félt,mint annyian körülötte.Kellemesen ellazult,élvezte a gép ingadozását.Gondolatban már Billnél járt.Elképzelte,ahogy várja a reptéren.
Karját kitárja felé.Valamilyen megmagyarázhatatlan mágnes vonzza hozzá.A férfi mosolyog.Nem kellenek szavak.Ajkát felé nyújtja.A férfi megcsókolja,lágyan,majd szenvedélyesen.
A pilóta hangja zökkentette ki álmodozásából.Megérkeztek.Leszálláshoz készülődtek.
A nő leszállt.Tűzpiros ruha volt rajta,amely kiemelte sötét szemét,és feketén csillogó hosszú haját.Azonnal megismerte Billt.A férfi ott állt a tömegben.Mosolygott.
Ő is mosolyogni kezdett.Szívét melegség,öröm öntötte el.A férfi karjaiba vetette magát,és ajkát csókra nyújtotta.
A férfire bízta.Csókolni akarja vagy csak futó puszit ad rá? Bill megcsókolta.Először félénken,gyengéden.De egyre bátrabb lett.Felvértezte magát a szenvedéllyel,és már nem csak ajkaik érintették,simogatták egymást,hanem a nyelvük is.Bill nem akarta visszavenni nyelvét a lány szájából.Olyan jó meleg,puha ,hívogató,vágykeltő volt a lány szája.És ahogy nedves nyelve körbesimogatta az övét.Kezdett melege lenni.Itt mégsem folytathatják.Előbb-utóbb mindenki őket fogja nézni.Majd a végén még tapsolnak is nekik.Sőt,szurkolnak is.Az hiányzik,hogy valaki felismerje.Ismert személyiség volt.Holnap tele lenne a sajtó a képével.Már látta is a főcímet:Szenvedélyes csók a reptéren egy ismeretlen hölggyel.Még csak ez hiányzik!
Kelletlenül visszavonulót rendelt el a nyelvének.Még mindig nem beszéltek.A lány csak ránézett és meleg,szeretetet árasztó mosolyával kitüntette.Testbeszéd.Ez volt közöttük,és tökéletesen működött.A lány mosolya ezt jelentette:mehetünk.Megyek veled ahová csak akarod,nem félek tőled,hiszen ismerlek,bízom benned.Rád bízom magam,vigyázz rám.A férfi válaszként gyengéden megszorította a lány kezét.
Nem kellettek szavak.Mindketten érezték,hogy összetartoznak.Bill megfogta a lány kezét.
Felvették a lány csomagjait a futószalagról,majd Bill egy autóba terelte.A lányt nem érdekelte,hova viszi a férfi.Bízott benne.
Tudta,csak idők kérdése,és szeretkezni fognak.Szavak nélkül.A csendet csak nyögések,és sikolyok fogják megtörni.Az öröm és a kéj nyögései.
Mielőtt a férfi indított volna kezét a lány combjára helyezte.A lány hagyta.Nem lökte el,nem tette rá az övét,csak hagyta. Nem szólt egy szót sem.Teste beszélt helyette.Mintha ezt mondta volna..Itt vagyok,erre vágytál. Most láthatsz,érezhetsz,birtokolhatsz. A tied vagyok,amíg a városodban vendégeskedem. Erről álmodtál minden éjjel.és a folytatásról...Megkapod.Hamarosan.és többet nem fogsz,nem tudsz majd elfelejteni.
Elindultak.A barátja lakása az 5-ken volt.Lifttel mentek fel.Bill egyik kezével a bőrönd fülét,másikkal a lány kezét fogta.Még mindig nem beszéltek.A lány néha biztatásként gyengéden megszorította a férfi kezét,mintha ezt akarná mondani:Ne aggódj,én is akarom.
Beléptek a lakásba.A férfi letette a bőröndöt Az ajtóval szemben hatalmas ablak helyezkedett el,átlátszó függönnyel.
A férfi most szólalt meg először.
-I am glad that you are here.I can't believe it after.I saw your photos,all nights with you I dreamed.
.A lány karját a férfi nyakára kulcsolta.Szemébe nézett,sötét,sejtetést,vágyat sugárzó szemeivel.
És megszólalt.
-Like for me.
Elmosolyodott.Mutató ujjával lágyan végigsimította a férfi arcát,majd megérintette résnyire nyílt ajkait.
Ujjai folytatták felfedező útjukat,követve a férfi nyakának vonalát.Az ujjait ajka követte.Végigcsókolt minden helyet,amelyeket az imént az ujjak érintettek.Nyelvét végighúzta a férfi nyakán.Bill érezte a lány forró leheletét.
Égette,perzselte a bőrét.A lány ujjai az ingét gombolták.Ajka pedig újra megtalálta a férfi ajkát.Elkezdődött az ajkak és a nyelvek játéka.A férfi válláról alig érintve levette az inget.Keze a hátát simogatta,majd körmei végigszántották azt.Majd a férfi mellkasa következett.Bele durt a pihe szőrökbe alig érintve az ágaskodó bimbókat.
Bill benyúlt a lány blúza alá.Rutinosan kikapcsolta a melltartót,és kibuggyantak a telt,kerek mellek.Kezébe vette őket.Ujjai a kemény bimbókat morzsolgatták.Gyúrta,csípte,körkörösen simogatta azokat.Ujjait ajka követte,amely forró volt.A lány melle úgy feszült,hogy majd szét durrant.Tiszta libabőr lett.
Kezei lejjebb vándoroltak.Kigombolták a férfi nadrágját.Bill egy szál boxerben volt.Érezte,hogy a férfi boxerje,megfeszül,egyre jobban domborodik.Annyira szerette volna kivenni,kezébe venni,érezni,le-fel huzigálni,bekapni.De még nem tette meg.Még nem.Fokozta a férfi vágyát.















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése