2012. március 21., szerda

Félig megvalósult álom...





  
Marina jól érezte magát a nagynéninél.Kezdte megszokni a helyet és elfogadta a nénit is.
Barbara kedves,és barátságos volt,és szomorú.Hiszen nem rég veszítette el a szerelmét,a társát.A lánynak sokat köszönhetett,már nem sírt annyit.Marina fényt,szeretetet hozott az életébe,és visszaadta az életkedvét.
Hálás volt a sorsnak hogy a lányt hozzá vezette.
Marinának nem volt megerőltető a házimunka,hiszen otthon is azt csinálta még a munkahelye és a két gyermek ellátása mellett.
A gyerekek...felvillant előtte kisfia,Georghi kerek,mosolygós arcocskája,és mindig feleselős,akaratos kislánya,Kitty.
Érdekes,férjére nem nagyon gondolt,elvolt nélküle.És egyetlen férfi sem hiányzott az életéből.A net sem igazán.A nagynéni nem rendelkezett internettel mert nem volt szüksége rá.Így Marina heti egy szabadnapján felkereste a Kultúra Házát,és két órát ott netezett.Itt tudott kapcsolatba lépni gyermekeivel,és olykor benézett a profiljába,hátha írt neki a virtuál barátja,hódolója:Tyler.
Barát?Hódoló?Micsoda szavak!Azért mert néha beírt a profiljára:Hogy vagy Sedé,Szép estét,meg ilyenek.Neki nem ez jelentette a barátságot és egy férfi hódolatát sem.
Ne kergesd magad hiú ábrándokba!-szólalt meg a belső hangja.Amit Te keresel,lelki szerelem,lelki egyesülés,nem létezik,csak az álmaidban!
Marina elgondolkozott.Lehet.Ez a virtuál világ csalóka,illúzió.El kezdünk kötődni fantom emberekhez,akikről azt sem tudjuk kicsoda.Keressük a társaságát,megbízunk benne,de lehet az életben meg észre sem vennénk.Ki kell vonnom magam a bűvköréből!Hányszor becsapott,hitegetett-jutott eszébe.Hányszor volt az,hogy megígérte játszik vele,és mire Marina felment a játékokhoz a férfi már javában játszott.És nem csak 1-2-tőt,másfél órákat.
Ennyit a virtuál pasik szavahihetőségéről!
De ő valamiért mégis megbocsájtott neki,a férfi benne élt.Csak tudnám miért fáj ez még mindig nekem?Mert megígérte!Mert nem tartotta be a szavát!
Jobb is,hogy itt nincs internet.Az a heti egy alkalom a szabadnapomon,majd lassan leszokok arról is.Benézett a profiljába,de a férfi nem írt neki.
Jól van Tyler!Ennyit értem Neked!Megértettem!
Ha megtalálom a lelki társamat,annak én leszek az egyetlen a lelkében.Nem a sok nő mellett beszorítva,ki tudja hanyadik a  sorban!Nem tudta a férfi miért vonzotta ennyire!Ő találkozni akart vele,csak barátilag.Hogy lássa,ki az a férfi,aki beférkőzött minden gondolatába.
A véletlen az útjába küldte Willhelm-t.A férfi jóképű,elvált,kedves,gazdag.
Na,őt a pénz nem érdekelte.Felőle találkozhattak volna biciklivel is.Ő nem várja el,hogy a férfi csillogó,fekete Audi-ján ide-oda hurcolássza.Őt nem a pénz érdekelte,a férfi lelke.Így,hogy csak alapfokon beszélte a németet,nehéz lesz megismerni a férfi lelkét.De örült,hogy megismerte.Legalább nincs egyedül...


Részlet:A félig megvalósult álom c.könyvből





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése